Tvoja devojka se “loži” na tvog druga?

Da li si čuo za izraz “BRO CODE”?

Sve u svemu, u njemu se nalaze nepisana pravila o tome kako koji drugar, ortak, prijatelj treba da se odnosi i ponaša u određenim situacijama. Ovo su samo neki primeri:

 • BRAĆA PRE ŽENSKIH GAĆAOvo jednostavno govori o tome da su braća, drugari i prijatelji uvek važniji od nasumičnog jurenja suprotnog pola.
 • ŽENE U PORODICI SU VAN LIMITAZnači, sestre i majke su nešto što je svetinja, kao da su to tvoje sestre i majke.
 • BIVŠE I TRENUTNE DEVOJKE SU VAN LIMITAMnogi su se ložili na trenutne devojke svojih drugara, međutim, to je nešto poput sestre. Bivše devojke, u zavisnosti od toga kada i koliko su bili u vezi, mogu biti dostupne isključivo uz saglasnost tvog prijatelja. I to, jedino ukoliko je bila neka vezica u kojoj nije bilo emocija zbog kojih je tvoj prijatelj provodio noći pijan.
 • UKOLIKO UHVATIŠ DEVOJKU DRUGARA DA GA VARA, ODMAH MU JAVLJAŠOvde mogu postojati određene posledice, ali ti ćeš to uraditi bez obzira na njih!
 • KADA TE DEVOJKA DRUGARA PITA DA LI ZNAŠ GDE JE, NEMAŠ POJMA Znači ne znaš, nisi se čuo sa njim, trenutno te sahranjuju i ne možeš da pričaš. Nakon toga mu javljaš da je zvala da pita gde je.
 • KADA TE DEVOJKA DRUGARA PITA DA LI JE SA TOBOM ILI BIO SA TOBOMJeste, naravno, trenutno je u wc-u, ima pr*liv. Zvaće kada izađe. Da li ste bili zajedno, jeste, išli ste da pomažete humanitarnoj akciji. Ili šta ste se već dogovorili.

Ovo su samo neka pravila “BRO CODE”-a i zašto su značajni za ovaj post.

Kao što sam spomenuo, trenutne devojke su van limita, ukoliko imaš iskrenog prijatelja, koji prati “bro code”, on neće obraćati pažnju na nju, ali ona će svojom neverbalnom komunikacijom obraćati pažnju na njega. A kako ti to da prepoznaš?

Sada ćemo da prođemo te stvari i da zamislimo situaciju u kojoj možeš da prepoznaš ove signale:

Došli ste na kućnu žurku, ti i ona, najlepši par, sijate i sedite, naravno, jedno pored drugog. Pojavio se tvoj drugar, tvoj brat, tvoj bro i tako dalje. Ti ustaješ da se pozdraviš sa njim, izljubite se tri puta po srpski ili kako već i sada se on pozdravlja sa njom. Krećemo:

 • Zagrljaj traje duže od običnog prijateljskog i položaj ruku

Ukoliko tvoja devojka zagrli tvog drugara snažno duže od 3 sekunde, znaj da nešto nije u redu. Njene ruke će ići ispod njegovih ka njegovim ramenima ili preko njegovih ramena gde će jednu šaku staviti na njegovu kosu. Ukoliko primetiš i ogroman uzdah sa njene strane prilikom zagrljaja… Pa, samo razmisli zašto devojke snažno uzdišu prilikom zagrljaja.

blank

Kako bi trebalo da bude: Ona ustaje, ovlaž poljubac u obraz, ukoliko je ruka na leđima, dodir će da traje kraće od 3 sekunde i možda čak i sa blagim tapšanjem po leđima.

 • Njena usmerena pažnja

Ukoliko je tvoj drugar seo, na primer, levo od vas, gde se ona nalazi bliže njemu, ukoliko oseća neku atrakciju ka njemu, ona će uraditi sledeće. Usmeriće svoje stopalo ka njemu. Znak upozorenja je ukoliko je to stopalo bilo usmereno ka tebi do tada, međutim, čim je on došao, stopalo je prebačeno.

blank

Kako bi trebalo da bude: Njeno stopalo će biti usmereno ka tebi ili ka osobi sa kojom je u konverzaciji.

 • Smanjeni su dodiri sa tobom

Ako ste se do tada držali za ruke ili konstanto imali neku vrstu dodira između vas, to prestaje. Ona će izbegavati tvoju ruku da drži, smetaće joj tvoj dodir i tako dalje.

Kako bi trebalo da bude: Odnos dodira treba da bude kao što je bio do tada. Kraj. Sve manje je signal da se nešto dešava.

 • Drži glavu na šaci ili šakama dok ga sluša

Ovo je jedan od pokazatelja atrakcije sa ženske strane i zove se “lice na tanjiru”. Ukoliko ga ona pravi kada on priča… Zapitaj se kada je poslednji put to pravila sa tobom.

blank

Kako bi trebalo da bude: Ukoliko i razgovaraju ili ga sluša, ona je uz tebe isključivo blago okrenuta ka njemu.

 • Glasno se smeje njegovim tupavim i glupim šalama

Znaš svog drugara, šale su tupave, smešne samo ako ste pijani ili tako nešto. I ti se nasmeješ onako jer ga znaš, a ona krene da se smeje glasnije nego inače i govori mu kako je duhovit. Tu nešto ne štima.

blank

Kako bi trebalo da bude: Sa njene strane, na glupavu šalu isključivo sa blagim osmehom. Ukoliko je i bilo smešno, dok se smeje treba da usmeri tu pažnju ka tebi. Jer je njoj bitnije da ti vidiš njeno smejanje nego on.

Ovo su samo neki od signala govora tela na koje treba da obratiš pažnju ukoliko sumnjaš da se ona loži na tvog druga. Isto tako možeš da obratiš pažnju i na sledeće stvari:

 • Ona stalno govori o njemu i jedini je drugar koji joj je sviđa iz tvog društva
 • Hoće da bude sa tvojim društvom ukoliko je on sa vama, u suprotnom neće
 • Daje mu komplimente konstantno
 • Dodala ga je na svim socijalnim mrežama
 • Ima simpatičan nadimak za njega

On, kao tvoj brat i prijatelj, naravno, neće ništa uraditi povodom toga. Možda neće ni primetiti. Ali ti jesi. Šta je na tebi da uradiš?

Pa vidiš, lako možeš da saznaš istinu ukoliko postaviš prava pitanja i prepoznaješ signale, odnosno mikro izraze i govor tela. Time možeš da “izvučeš” istinu iz nje, a da ti ona ništa ni ne kaže.

Zato da bi to naučio, možeš pogledati moje kurseve koji ti mogu pomoći u tome i u svakom trenutku. Jer kada prepoznaješ sve signale govora tela, možeš da ih prepoznaš u svakoj sitaciji.

Poznavanjem pokreta i emocija koje se kriju iza njih, bićeš u stanju da vidiš šta se dešava oko tebe i da neke stvari predvidiš pre nego što se dese.

Ne znam da li te zanima da budeš u stanju da vidiš ono što drugi kriju?


Hvala što si čitao. Ovim putem te pozivam da pročitaš i moje ostale blog postove:

Zapratite me i na drugim mrežama: