Aleksandar Večerinović

U februaru mesecu 2020.godine prisustvovao sam edukaciji „Mikroizrazi i detektovanje laži“ koju ju je vodio Trener za Mikro izraze i Govor tela Stojan Novaković.

Pored umetnosti radim i kao nastavnik Likovne kulture u osnovnoj školi u Šapcu. U mom poslu kao i u svakom gde ste u stalnom i direktnom kontaktu sa ljudima, dobra komunikacija je ključna za uspešno poslovanje.

Na edukaciji sam stekao mnogo kvalitetnog znanja iz ove oblasti psihologije, na koje ranije nisam obraćao pažnju, a koje su nam i više nego neophodne za veštu komunikaciju i poslovanje sa ljudima, kao i u mom slučaju podučavanju drugih.  Ono što mi se najviše dopalo jesu alati koje dobijate na samoj edukaciji i njihova primena u svakodnevnom životu. Verujem da su ovakva predavanja ključ svakog uspeha kako na poslovnom planu, emotivnom , tako i u svakodnevnoj komunikaciji sa drugim ljudima.

Predavanja su izuzetno zanimljiva, sa puno video zapisa, fotografijama, vežbama, primerima na kojima jasno primećujete mikro izraze, a koje su propratni materijal samog predavanja. Nakon edukacije počeo sam svakodnevno da primećujem prikrivene emocije na licima članova porodice, učenicima, kolegama, prijateljima, ljudima sa kojima sam u stalnoj komunikaciji. Nisam mogao ni da slutim koliko toga prećutimo ili kažemo drugačije od onoga što jeste, ali naše lice to ne krije…

Moja preporuka za svakoga ko želi da nauči nešto više o sebi,drugima i životu, za svakoga ko želi da napreduje i radi na sebi, ko želi da se ostvari u  uspešnoj karijeri u svom poslu ili na emotivnom planu.

Call Now Button