Signali da je privlačiš

Sam početak mog proučavanja govora tela se uglavnom svodio na to kako da prepoznam da je privlačim. Ovo je tema koja je kod nas bila “taboo” jer nije niko bio tu da nas nauči.

Ono što je bilo poznato jeste to da devojke vole samopouzdane muškarce. Međutim, malo je bilo onih koji su u stvari znali kako da izgledaju samopouzdano, a jo manje kako da steknu samopouzdanje. Zato sam radio na tome da prepoznam signale kod devojaka koje su mi svojim govorom tela slali te signale, a da bih bio siguran je privlačim, jer kada si siguran u to, momentalno dobijaš samopouzdanje koje ti je potrebno da joj priđeš.

5 očiglednih signala govora tela da je privlačiš

Na samom početku moje YouTube “karijere” sam postavio snimak koji se svodi na ove signale.

Naslov tog snimka je “5 OČIGLEDNIH SIGNALA GOVORA TELA DA JE PRIVLAČIŠ” i taj snimak je za godinu dana došao do 150.000 pregleda i preko hiljadu lajkova. Iako je prošlo duže vreme i sada dok pišem ovaj tekst, moj fokus je vezan za govor tela i mikro izraze koje ljudi mogu da nauče i da iskoriste u svim aspektima svog života.

A ovako da počnemo sa signalima.

Prvo, šta treba da znaš.

Prvo istraživanje je sprovedeno od Monike M. Moore (1985), koja je posmatrala neverbalnu komunikaciju žena i devojka u barovima, kampusima, klubovima i u javnosti. Ona i njene kolege su posmatrali preko 200 žena po preko više od 30 minuta tražeći neverbalne znakove. Nakon toga su došli određenog broja signala koje žene šalju muškarcu, nakon čega bi usledilo njegov prilazak njoj, započinjanje komunikacije i ostalih načina za upoznavanje. Nakon toga su pokrenuta brojna istraživanja koja su pokazala i nove znakove i neverbalne pokrete koje žene prave kada osećaju atrakciju.

Ako nisi razumeo, ovo istraživanje je pokazalo sledeće.

Žene i devojke su te koje započinju flert.

Kada kažem započinju flert, to znači da si ti “primio” neverbalne signale od nje koji su te motivisali da priđeš baš njoj. Sad, ti pokreti su često jako suptilni i ogroman broj muškarace ne zna da ih prepozna. S’ obzirom šta sve učimo u školama nije ni čudno.

Ovi signali se svode na to da žene jednostavno te ugledaju, naprave ove “pokrete” i suptilno ti daju do znanja da su seksualno zainteresovane za tebe.

Ovde ću ti nabrojati 5 očiglednih signala na koje treba da obratiš pažnju, a to su:

 • Zabacivanje i dodirivanje kose
 • Traži razlog da te dodirne
 • Lice na tanjiru
 • Smeje se
 • Promena tonaliteta

Ovako kako sam ti napisao, verovatno ti ništa ne znači, zar ne? Zato ispod možeš naći snimak koji sam spomenuo na početku teksta da saznaš više o ovim signalima. Pored toga se nalazi BONUS signal koji si verovatno i sam veoma često loše protumačio.

Verovatno ćeš i sam videti da su ovih 5 signala govora tela nešto što je “očigledno”, međutim, ako je toliko očigledno, zašto nismo u stanju da ih prepoznamo? Ili barem da znamo više o njima?

Postoji još pregršt signala na koje treba da obratiš pažnju, od načina prilaska devojci, način na koji treba da uđeš u prostoriju, brojni pokazatelji interesovanja koje ti ona šalje i daje da bi bila tvoja. I kako neko da ih nauči?

E, vidiš, tu sam ja uleteo.

Samim istraživanjem, korišćenjem ovog znanja, poznavanje govora tela, svog i njenog, napravio sam online video kurs koji može da ti pomogne u svemu tome.

Stvari koje ćeš saznati u njemu su sledeće:

 • GOVOR TELA – teorija i zašto je važan prilikom zavođenja i privlačenja
 • SVE KAKO NE TREBA – sve greške koje muškarci prave prilikom prilaska
 • OČEKOVANJA KOJA STVARAMO I KAKO NAS SPUTAVAJU – da bi smo razumeli način na koji prilazimo, moramo da razumemo i sebe
 • MOJ GOVOR TELA – kako ti treba da se postaviš i zašto je to važno
 • ULAZAK U PROSTORIJU – prvi utisak je jako bitan, a ovde ćeš naučiti kako da ga ostvariš u svoju korist
 • NISKI RADAR – da bi smo znali šta gledamo, neophodno je da znamo šta tražimo
 • OSTVARIVANJE KONTAKTA – način na koji treba da joj priđeš, a da se ona ne oseti ugroženom
 • PI (POKAZATELJI INTERESOVANJA) – svi signali koji ti pokazuju da je ona zainteresovana za tebe od A-Š
 • NO-NO SIGNALI – signali koje treba da primetiš kada ona nije zainteresovana
 • KAKO SE SUOČITI SA ODBIJANJEM – ona je “ovakva”, “onakva”… nauči kako da ostaviš dobar utisak na nju i prilikom odbijanja
 • KONVERZACIJA – kako voditi uspešno konverzaciju sa njom i stvoriti raport i atrakciju

Koliko tačno radiš na sebi toliko ćeš uspešan i biti, bilo u prilasku devojkama ili poslovnom životu. Rad na sebi je ono što tebe čini samopouzdanim i znanje koje poseduješ je tvoja najveća snaga. Zamisli sad da imaš to znanje kako da joj tačno priđeš, kako da vidiš da li je zaniteresovana za tebe i kako da se predstaviš u najbolje svetlu u bilo kom ženskom okruženju.

Ono što je jako bitno da znaš jeste da ne postoji magična reč koja će da natera svaku devojku da se zalepi za tebe. Ne. Međutim, postoji način nakoji izgovaraš određene reči, kao i stav koji treba da zauzmeš i kako da kontrolišeš svoj govor tela da bi ona bila zainteresovana za tebe.

Ne znam da li te zanima da to naučiš?


Hvala što si čitao. Ovim putem te pozivam da pročitaš i moje ostale blog postove:

Zapratite me i na drugim mrežama: