fbpx

O MENI

Ko sam ja?

Rođen u Šapcu 1991. godine. Odrastao sam uz knjige i stripove,   ljubav prema njima mi je preneo otac, dok sam uz majku naučio da uvek isprobam nešto novo, da stičem nova iskustva i da radim na sebi.

Taekwondo i Kendo, kojima sam se bavio dugi niz godina i postizao značajne rezultate, pomogli su mi da izgradim samodispciplinu i samopouzdanje.

Poslovi kojima sam se bavio nisu imali zajedničku tačku sa podučavanjem ljudi, ali samo poznavanje govora tela mi je pomoglo da u njima napredujem, kao što je bio rad na brodu, gde sam poznavanjem govora tela gostiju, mogao da zaključim da li su zadovoljni uslugom i da im prilagodim istu, a time za sebe izvučem najbolje i najviše.

Zašto baš Mikro Izrazi i govor tela ?

U toku svog života, često nisam znao da prepoznam iskrene namere i emocije ljudi, što me je koštalo na ovaj ili na onaj način.

Rešio sam da je dosta toga.

Zato sam poslednjih pet godina posvetio proučavanju, čitanju i obrazovanju u smeru Mikro Izraza i Govora Tela. Sve što je bilo vezano za temu istih, od strana ljudi koji su stručni u toj oblasti. Najveća iskustva sam stekao prilikom posmatranja drugih ljudi.

Zbog toga sam rešio da pomognem i drugima da „upale svetlo u sobi, u kojoj su do sada samo nazirali nameštaj, da vide jasnije“.

Uz treninge i ispite od strane vodeće kompanije na svetu „Center for Body Language“, stekao sam znanje i sertifikate koji mi omogućavaju da obučavam druge, a samim tim, da i ja radim ono što volim.

„Naša je odgovornost da postanemo emotivno inteligentniji. Ovo su veštine, nisu jednostavne, priroda nam ih nije usadila – moramo da ih naučimo!“

Dr. Paul Ekmana

Brendovi i kompanije koje su obučene
od strane "Center for Body Language"

BESPLATNA E-KNJIGA!!!

“10 TRIKOVA NEVERBALNE KOMUNIKACIJE DA DOBIJETE ONO ŠTA ŽELITE”

Poručite je sada!