Iskustva polaznika

Ovi kursevi su najbolja investicija ko želi da nauči da bez bilo kakvih riječi uoči koje su skrivene namjere druge osobe emocije i sl. Iskreno, ne bih moga zamisliti da živim kao "slijepac" i da ne znam ove stvari koje sada znam.
Rijad Đ.
Bosna i Hercegovina
Kursevi su top!!! Preporučujem svima koji hoće da rade na sebi u svakom smislu, a naročito u biznisu i oko devojaka, puno će pomoći! Nisam se pokajao ni malo, vredi svaki dinar! Srdačan pozdrav!
Kristian P.
Srbija
Stojanovi kursevi su definitivno sjajna stvar za sve ljude koji žele da rade na sebi i poboljšaju svoje veštine u interakciji sa ljudima, sve preporuke!
Filip
Srbija
Gledala sam seriju "Lie to me" i zainteresovala se za mikro izraze. Naišla sam na Stojanov kurs "Laži su prošlost" i on mi je potvrdio da na osnovu mikro izraza zaista možemo da čitamo ljude. Smatram da je kurs izuzetno koristan u svakodnevnoj komunikaciji, tako i u poslovnim razgovorima. Zahvaljujući ovom znanju imam potpuno drugačiji pogled na ljude i život mi je mnogo lakši.
Nina O.
Srbija
Ovi kursevi su fenomenalna stvar za pronalaženje istine u svim našim serama života. Puno mi je pomoglo u poslovima kojima se bavim jer tako vidi stvari koje ljudi "vešsto" kriju. Jedva čekam još!
Aleksandar A.
Srbija
Odlični kursevi, prošla sam "88 interpretacija govora tela" i "Laži su prošlost", položila oba testa i ponosno se predstavljam kao prakticioner mikro izraza i govora tela 🙂
Ivona
Hrvatska
Kursevi zbog kojih sam postao mnogo bolji u komunikaciji sa ljudima kako u privatnom tako i u poslovnom svetu. Jedan više razlog zbog koga lažovi, manipulatori ne mogu izaći sa mnom na kraj. Takođe kursevi koje sam naučio i primenio u praksi, samim tim poboljšao komunikaciju i odnos sa devojkom.
Stefan Đ.
Srbija
Fantastični kursevi, korektni, direktni koji nemaju rečenicu viška, znanje je praktično i instant primenjivo. Verujem da ljude nakon kurseva nećete gledati na isti način.
Milos Koprivica
Miloš Koprivica
DDUSZ
Pre svega mogu reći da sam nakon Stojanovih kurseva (uzeo sam ih sva tri), postao dosta perceptivniji u odnosu na sredinu. I mogu reći da sam zaista naučio da vidim šta mi sredina oko sebe neverbalno govori. Naučio sam da primećujem pozitivne i negativne reakcije ljudi. Takođe sada mnogo bolje uočavam one skrivene poruke, koje se često prenose u podkontekstu. Sve to mogu zahvaljujući prepoznavanju mikroizraza na licima sagovornika, čitanju njihovog govora tela itd. Dodao bih još jednu, meni jako važnu stvar, a to je veština pravilnog i otvorenog govora tela. Za mene ona predstavlja jedan od najlakših načina da se ljudima u okolini stavi do znanja da ste otvoreni i raspoloženi za komunikaciju. 🙂
Mladen M.
Srbija