ŠTA TI ONA GOVORI?

 • Izgradi uspešan i zavodnički govor tela.

 • Nauči da prepoznaješ sve šta ti ona govori kroz svoje pokrete.

 • Izgradi veće samopouzdanje.

 • Postani najbolja verzija sebe u ženskom okruženju!

Šta ti ona govori?

Šta ćeš ti naučiti u ovom kursu:

Postani najbolja verzija sebe u ženskom okruženju!

Imaš pitanja?

Znam, sigurno te ovo zanima i već imaš nekoliko pitanja. Pa evo da ti olakšam odmah odgovorim na ona najčešća…

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Садржај хармонике

Šta kažu oni koji su prošli kurs?

"Fantastičan kurs, vrlo konkretan, direktan koji nema rečenicu viška, znanje je praktično i instant primenljivo. Verujem da ljude nakon kursa nikada nećete gledati na isti način."

Miloš Koprivica Društvena dinamika u službi zavođenja

"Ovi kursevi su najbolja investicija ko želi da nauči da bez bilo kakvih riječi uočiš koje su skrivene namjere druge osobe, emocije i sl. Iskreno ne bih mogao zamisliti da živim kao "slijepac" i da ne znam sve ove stvari koje sada znam 😍☺️."

Rijad Đulić Bosna i Hercegovina

"Pre svega mogu reći da sam nakon Stojanovih kurseva (uzeo sam ih sva tri), postao dosta perciptivniji u odnosu na sredinu. I mogu reći da sam zaista naučio da vidim šta mi sredina oko sebe neverbalno govori. Naučio sam da primećujem pozitivne i negativne reakcije ljudi. Takođe sada mnogo bolje uočavam one skrivene poruke, koje se često prenose u podkontestu. Sve to mogu zahvaljujući veštini prepoznavanja mikroizraza na licima sagovornika, čitanju njihovog govora tela itd. Dodao bih još jednu, meni jako važnu stvar, a to je veština pravilnog i otvorenog govora tela. Za mene ona predstavlja jedan od najlakših načina da se ljudima u okolini stavi do znanja da ste otvoreni i raspoloženi za komunikaciju. 😄"

Mladen Milinković Srbija

"Kursevi zbog kogih sam postao mnogo bolji u komunikaciji sa ljudima kako privatno tako i u poslovnom svetu. Jedan više razlog zbog koga lažovi, manipulanti ne mogu izaći sa mnom na kraj.. Takođe kurs u kome sam naučio i primenio u praksi, samim tim i pobošao komunikaciju I odnos sa devojkom."

Stefan Đ. Srbija

"Ovi kursevi su fenomenalna svar za pronalaženje istine u svim sferama naših života. Puno mi je pomogao u sferama poslova kojima se bavim jer tako vidim stvari koje drugi ljudi "vešto" kriju. Jedva čekam još!"

Aleksandar Andrić Srbija

"Stojanov kurs je definitivno sjajna stvar za sve ljude koji žele da rade na sebi i poboljšaju svoje veštine u interakciji sa ljudima, sve preporuke 🔥"

Filip Srbija

  Šta ti ona govori?​

  Šta dobijaš?

  Do 80% unapređen lični govor tela i čitanje njenog, nakon samo jednog gledanja kursa

  Zahvalnicu od naše strane nakon završenog kursa

  Podrška u toku pohađanja kursa

  Dostupno svima

  Kursevi su dostupni online 24/7 na svim uređajima

  Kvalitet kursa

  Licencirani i sertifikovani za mikro izraze i govor tela

  Posebni popusti

  Za kupovinu 2 i više kursa ostvarujete poseban popust.

  Sigurnost podataka

  Svi vaši podaci su zaštićeni i koriste se u svrhu edukacije.

  Kupi kurs odmah

  Popuni formu ispod i dobićeš podatke za uplatu kursa. Kreni da učiš odmah i garantujem da ćeš već sutra biti srećniji jer vidiš ono što većina i ne primećuje!

  Call Now Button