fbpx

SAMOPOUZDANJE i SIGNALI ATRAKCIJE:
Uspešno unapredi svoj i čitaj njen Govor Tela

Nauči kako da prepoznaješ SIGNALE ATRAKCIJE koje ti ona šalje, da ZRAČIŠ SAMOPOUZDANJEM gde god da se pojaviš i iskoristiš ONO ŠTO TI ONA POKAZUJE DA DOĐEŠ DO NJE.
BESTSELLER (327 ocena)
4.7/5
0 +
polaznika kursa

Šta ćeš naučiti u ovom kursu

Sadržaj kursa:

 • UVOD (1:49)
 • SEGMENT 1 – Govor tela 
 • SEGMENT 2 – Sve kako ne treba
 • SEGMENT 3 – Očekivanja koja stvaramo
 • SEGMENT 4 – Moj govor tela
 • SEGMENT 5 – Ulazak u prostoriju 
 • SEGMENT 6 – Niski radar
 • SEGMENT 7 – Ostvarivanje kontakta 
 • SEGMENT 8 – PI -Pokazatelji interesovanja 
 • SEGMENT 9 – No-No signali
 • SEGMENT 10 – Kako se suočiti sa odbijanjem 
 • SEGMENT 11 – Konverzacija
 • ZA KRAJ

Gledaj kurs bilo kad i bilo gde na svom profilu! Prilagođeno svim uređajima!

Uslovi

Opis

Postani samopouzdanija osoba i osoba koja neće više propuštati prilike sa ženama danas!

Prepoznavanjem signala atrakcije i unapređivanjem svog govora tela, muškarac je u stanju da sa preko 80% sigurnošću vidi da li neka devojka oseća atrakciju prema njemu i time dolazi do uspešne komunikacije sa njom.

      Ovaj kurs je osmišljen od strane Stojana Novakovića, trenera za mikro izraze i govor tela, ovlašćenog od strane kompanije “Center for Body Language” po uzoru edukacije koju je sam prošao sa dopunjenim i prilagođenim elementima i sopstvenim uspešnim iskustvom koje je stekao korišćenjem ovog znanja.

Zašto bi muškarci trebali da prepoznaju signale atrakcije i unaprede svoj govor tela?

1. Signali koje devojka šalje kraju jako kratko, a to je sam početak flerta.
2. Uspešan flert dolazi iz mogućnosti da se čita njena emocija kroz pokrete koje ona pravi.
3. Prepoznavanjem svojih grešaka postaješ osvešćeniji i dobijaš mogućnost da se unaprediš.

Znaćeš tačno da vidiš pozitivne i negativne signale koje ona šalje. Nikada nas nisu učili kako da čitamo govor tela, a kamo li da prepoznamo kada neka devojka oseća atrakciju prema nama. Određeni muškarci to znaju samim rođenjem, a mnogi od nas su morali to nauče. I ono što imam da kažem za to je sledeće.

Jako je jednostavno.

I ti možeš da vidiš signale koje ti ona šalje nakon samo jednog gledanja kursa, to ti obećavam.

Za koga je ovaj kurs?

Šta su drugi rekli o kursevima?

"Fantastičan kurs, vrlo konkretan, direktan koji nema rečenicu viška, znanje je praktično i instant primenljivo. Verujem da ljude nakon kursa nikada nećete gledati na isti način."

Miloš Koprivica Društvena dinamika u službi zavođenja

"Ovi kursevi su fenomenalna svar za pronalaženje istine u svim sferama naših života. Puno mi je pomogao u sferama poslova kojima se bavim jer tako vidim stvari koje drugi ljudi "vešto" kriju. Jedva čekam još!"

Aleksandar Andrić Srbija

Kursevi su top!!! Preporučujem svima koji hoće da rade na sebi u svakom smislu a naročito u biznisu ili oko devojaka, puno će pomoći! Nisam se pokajao ni malo, vredi svaki dinar! Srdačan pozdrav! 👋

Kristian Puškaš Srbija

"Pre svega mogu reći da sam nakon Stojanovih kurseva (uzeo sam ih sva tri), postao dosta perciptivniji u odnosu na sredinu. I mogu reći da sam zaista naučio da vidim šta mi sredina oko sebe neverbalno govori. Naučio sam da primećujem pozitivne i negativne reakcije ljudi. Takođe sada mnogo bolje uočavam one skrivene poruke, koje se često prenose u podkontestu. Sve to mogu zahvaljujući veštini prepoznavanja mikroizraza na licima sagovornika, čitanju njihovog govora tela itd. Dodao bih još jednu, meni jako važnu stvar, a to je veština pravilnog i otvorenog govora tela. Za mene ona predstavlja jedan od najlakših načina da se ljudima u okolini stavi do znanja da ste otvoreni i raspoloženi za komunikaciju. 😄"

Mladen Milinković Srbija

"Stojanov kurs je definitivno sjajna stvar za sve ljude koji žele da rade na sebi i poboljšaju svoje veštine u interakciji sa ljudima, sve preporuke 🔥"

Filip Srbija

"Kursevi zbog kogih sam postao mnogo bolji u komunikaciji sa ljudima kako privatno tako i u poslovnom svetu. Jedan više razlog zbog koga lažovi, manipulanti ne mogu izaći sa mnom na kraj.. Takođe kurs u kome sam naučio i primenio u praksi, samim tim i pobošao komunikaciju I odnos sa devojkom."

Stefan Đ. Srbija

"Ovi kursevi su najbolja investicija ko želi da nauči da bez bilo kakvih riječi uočiš koje su skrivene namjere druge osobe, emocije i sl. Iskreno ne bih mogao zamisliti da živim kao "slijepac" i da ne znam sve ove stvari koje sada znam 😍☺️."

Rijad Đulić Bosna i Hercegovina

  PRIJAVI SE ZA KURS i NAUČI DA VIDIŠ
  ŠTA TI ONA GOVORI!

  U ovo polje unesite kod za popust - na vaš mail će stići cena obračunata sa popustom i cena bez koda za popusta. VAŽNO! Ukoliko uplatite cenu sa popustom, a pritom niste uneli kod, vaša uplata će biti nevažeća!