88 INTERPRETACIJA GOVORA TELA

 • Govor tela je od najveće važnosti u ovom visoko takmičarskom svetu.

 • Govor tela je od najveće važnosti u ovom visoko takmičarskom svetu. Stara poslovica kaže : „Akcije govore više od reči.“

 • Naše držanje tela, zajedno sa pokretima i pomeranjem različitih delova tela, igraju važnu ulogu u oslobađanju naših osećanja, čak iako ne želimo da pokažemo dobrovoljno te emocije.

88 INTERPRETACIJA GOVORA TELA

(Regularna cena kursa 35 €)

Šta ćeš ti naučiti u ovom kursu:

Imaš pitanja?

Znam, sigurno te ovo zanima i već imaš nekoliko pitanja. Pa evo da ti olakšam odmah odgovorim na ona najčešća…

Zamisli, imaš moć čitanja misli.
Vidiš, misli = emocije = govor tela. Čitanje govora tela ti može pomoći prvenstveno da kontrolišeš svoje emocije i pored toga da vidiš tuđe. Ne znam da li to želiš da naučiš?

Opštom uplatnicom u bilo kojoj banci, pošti ili e-bankingom u Srbiji. u EUR za inostranstvo na devizni, PayPal ili WU.

Na svako tvoje pitanje ili dilemu, tu sam za tebe. Možeš da me kontatiraš putem mail-, telefona, sms-a, kako god ti je lakše. Ja ću ti u najkraćem mogućem roku odgovoriti. Čak i nakon što odgledaš kurseve, tu sam za tebe dokle god ne usavršiš i za bilo koju pomoć.

Naravno! 
Korišćenjem specijalnog koda mojih saradnika, dobijaš 10% popusta!
A ako kupiš sva 3 kursa, dobijaš 40% popusta!
A ako nećeš popust, može i tako.

Šta kažu oni koji su prošli kurs?

"Fantastičan kurs, vrlo konkretan, direktan koji nema rečenicu viška, znanje je praktično i instant primenljivo. Verujem da ljude nakon kursa nikada nećete gledati na isti način."

Miloš Koprivica Društvena dinamika u službi zavođenja

"Ovi kursevi su najbolja investicija ko želi da nauči da bez bilo kakvih riječi uočiš koje su skrivene namjere druge osobe, emocije i sl. Iskreno ne bih mogao zamisliti da živim kao "slijepac" i da ne znam sve ove stvari koje sada znam 😍☺️."

Rijad Đulić Bosna i Hercegovina

"Pre svega mogu reći da sam nakon Stojanovih kurseva (uzeo sam ih sva tri), postao dosta perciptivniji u odnosu na sredinu. I mogu reći da sam zaista naučio da vidim šta mi sredina oko sebe neverbalno govori. Naučio sam da primećujem pozitivne i negativne reakcije ljudi. Takođe sada mnogo bolje uočavam one skrivene poruke, koje se često prenose u podkontestu. Sve to mogu zahvaljujući veštini prepoznavanja mikroizraza na licima sagovornika, čitanju njihovog govora tela itd. Dodao bih još jednu, meni jako važnu stvar, a to je veština pravilnog i otvorenog govora tela. Za mene ona predstavlja jedan od najlakših načina da se ljudima u okolini stavi do znanja da ste otvoreni i raspoloženi za komunikaciju. 😄"

Mladen Milinković Srbija

"Kursevi zbog kogih sam postao mnogo bolji u komunikaciji sa ljudima kako privatno tako i u poslovnom svetu. Jedan više razlog zbog koga lažovi, manipulanti ne mogu izaći sa mnom na kraj.. Takođe kurs u kome sam naučio i primenio u praksi, samim tim i pobošao komunikaciju I odnos sa devojkom."

Stefan Đ. Srbija

"Ovi kursevi su fenomenalna svar za pronalaženje istine u svim sferama naših života. Puno mi je pomogao u sferama poslova kojima se bavim jer tako vidim stvari koje drugi ljudi "vešto" kriju. Jedva čekam još!"

Aleksandar Andrić Srbija

"Stojanov kurs je definitivno sjajna stvar za sve ljude koji žele da rade na sebi i poboljšaju svoje veštine u interakciji sa ljudima, sve preporuke 🔥"

Filip Srbija

  88 INTERPRETACIJA GOVORA TELA

  (Regularna cena kursa 35 €)

  Šta dobijaš?

  Radnu svesku koja vam ostaje nakon predavanja i kojoj ćete uvek moći da se vratite i podsetite znanja koje ste stekli​

  Do 80% bolje prepoznavanja pokreta sa kursa, samo nakon prvog gledanja, na drugim ljudima i sebi

  Zahvalnicu od naše strane nakon završenog kursa

  Dostupno svima

  Kursevi su dostupni online 24/7 na svim uređajima

  Kvalitet kursa

  Licencirani i sertifikovani za mikro izraze i govor tela

  Posebni popusti

  Za kupovinu 2 i više kursa ostvarujete poseban popust.

  Sigurnost podataka

  Svi vaši podaci su zaštićeni i koriste se u svrhu edukacije.

  Kupi kurs odmah

  Klikni ispod da kupiš kurs i kreni da učiš odmah i ja ti garantujem da ćeš već sutra biti srećniji jer ćeš biti u stanju da vidiš ono što većina i ne primećuje!

  Zašto je neophodno ?

  Govor tela igra značajnu ulogu sa kombinacijom naših reči. Naša neverbalna komunikacija može ponoviti našu poruku, suprostaviti se našim rečima, pojačati našu izjavu, zameniti značenje naših rečenica i dopuniti značenje naših reči.

  Budući da govor tela može ili naglasiti našu poentu ili joj se suprostaviti, potrebno je da držimo govor tela u skladu sa našim emocijama. Nakon ovog kursa, steći ćete znanje koje će usmeravati vaš govor tela u pozitivnom pravcu, a prepoznati govor tela kod svojih sagovornika u svakom trenutku.

  Call Now Button